Ruilhandel.

Twee dingen die me ongemakkelijk maken zijn de tijd die wegtikt en een lege koelkast. Ik was er deze nacht getuige van, hoe de lente het leven plots een uur versnelde. Ik was bezig aan een brief (een van mijn hobby's is brieven schrijven, bij voorkeur des nachts), toen ik in de rechterhoek van mijn scherm het uur van 01.59 naar 03.00 zag verspringen. Ik voelde me plots betrapt, alsof ik de tijd had verloren en mijn klok me erop wees dat het onverbiddelijk een uur later was, zonder dat ik een letter meer op papier had gezet. Het is een vreemde constructie, bedacht ik me. Wij geven een uur van ons leven en krijgen de lente ervoor in de plaats. De brief werkte ik niet meer af. Ik had slaap in te halen.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    jouw mammie (woensdag, 29 maart 2017 20:40)

    mooie start Ellie .... mooie start van jouw nieuwe lente ...
    Succes !!!

    lofjoetoe !