Teamwork makes the dream work.

Dertien was ik. Zij twaalf. We droegen dezelfde grijs geplooide rokjes en een blauwe trui, gesigneerd met het embleem van de school waar we elkaar voor het eerst ontmoetten.

 

Concrete herinneringen aan onze eerste ontmoeting heb ik niet, maar ik weet nog wel dat de vriendschap pas echt werkelijk werd toen bleek dat de jongen waar zij verliefd op was mij had proberen te kussen op een of andere tentfuif in het dorp waar de rest van onze puberteit zich parallel zou gaan afspelen.

 

We go way back, zeggen we als we onze vriendschap aan anderen toelichten. Sisters from another mister, is zo'n ander cliché dat op ons van toepassing is. Toen ze geheel onverwacht zwanger werd van haar zoon Jules, werd ik zijn meter en die taak neem ik zeer ernstig. Toen ze anderhalf jaar later trouwde met de man van haar leven, signeerde ik als getuige de huwelijksakte. Toen haar vader eerder dit jaar stierf en zij zijn hand vasthield, liet ik de hare niet los. Dat soort vriendschap dus. 

 

Partners in crime. En nu dus ook in accomplishment.

 

Vanaf 5 november bouwt mijn bestie Ruth Van Ammel als producing teller of tale mee aan het verhaal dat ik met LNVT wil vertellen.

 

Teamwork makes the dream work.

 

En als er iemand is die ik blind al mijn dromen toevertrouw, is zij het wel.

 

Welkom, Rudy.

 

Op de toekomst, op de vriendschap, op ons. 

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Veevee (woensdag, 31 oktober 2018 15:24)

  Mooi!

 • #2

  de mammie (woensdag, 31 oktober 2018 19:52)

  ook ik ben kei-trots op jullie ...
  ik klink mee op de vriendschap... op de toekomst ...op ons !!!!!

  dikke kus
  de mammie

 • #3

  Josée ( moeder van Ruth) (woensdag, 31 oktober 2018 22:28)

  Dat ik trots ben op jullie is geweten. Ik wil jullie ook op professioneel vlak alle geluk van de wereld wensen maar zeker ook heel veel plezier samen.

 • #4

  Ruth en Brenda (dinsdag, 29 januari 2019 22:37)

  Leuk om te lezen! Als jobstudent waren jullie ook al een topteam!
  Veel succes!